Genkend din virksomheds identitet​

Hvornår har du sidst tjekket spejlbilledet for din virksomhed? Stemmer alt overens med de værdier og den service, som du hver dag leverer til dine kunder?

Hvad er markedsføring?

Hos os bliver du ikke mødt af fagtermer og moderne begreber – Ved mindre du fanger os i et nørdet øjeblik på kontoret. I stedet taler vi om markedsføring, branding og design, i et sprog som er i øjenhøjde og så simpelt, at det er til at forstå. Men hvad er markedsføring egentligt, og hvordan har det en betydning for din virksomhed?

Kommunikation

Markedsføring handler i høj grad om kommunikation. Både internt og eksternt i jeres virksomhed. Lige fra hvordan I kommunikerer med jeres målgruppe til hvordan I kommunikerer internt.

Identitet

Hvordan ser din virksomhed ud på papiret, hvilken design- og kommunikationsform kendetegner jer? Det er her ordene branding, brandidentitet og visuel identitet ofte opstår.

Strategi

Det gode resultat skabes oftest med en god strategi og fornuftig planlægning. Det behøver ikke være kompliceret og vil i sidste ende sikre, at jeres tid og ressourcer prioriteres bedst muligt.

FORDELE

Hvorfor samarbejde med os?

Vores ambition er at kommunikere marketing og design i øjenhøjde med vores kunder. Vi tilbyder høj faglighed og kvalitet uden fagtermer, der er svære at forstå. Vi foretrækker nemlig en åben dialog bygget på tillid og ærlighed, der danner rammerne for et givende og godt samarbejde.

  • Ærlig og tillidsfuld dialog

    Vi har fokus på en ærlig og tillidsfuld dialog, hvor der er plads alle. Vi anser ærlighed og forventningsafstemning, som en afgørende faktor for et godt samarbejde – og ikke mindst for at opnå det ønskede resultat.

  • Ingen fagtermer eller moderne begreber

    Bare rolig. Det betyder ikke, at vi ikke holder os opdateret indenfor faget. Tværtimod, men vi synes ikke, at der er nogen grund til at bruge fagtermer og begreber, som oftest kun er til mere forvirring end gavn.

  • Perfektionisme i øjenhøjde

    Vi er perfektionister og kan være en smule nørdet, når det kommer til detaljer. Hos os er din markedsføring ikke tilfældig. Vi er perfektionister helt ind til knoglerne og de halve løsninger findes ikke hos os.

Billede af arbejdet med noter til brandskabelonen

Hvad siger vores kunder?

Hør vores kunder fortælle med deres egne ord om samarbejdet med os. 

Vi har arbejdet sammen med GENKEND i snart et par år og Fie fastholder os på sporet med hendes professionelle indstilling til arbejdet med sociale medier. Fie giver os mange gode ideer til at kommunikere på de sociale medier, og guider os til at vi holder den røde tråd i arbejdet. Med hendes gode indsigt i kundeforholdet giver hun den rette sparring og feedback. Fie er altid på tasterne.

Annette Drivsholm Næstformand

Vi har samarbejdet med GENKEND omkring udfærdigelsen af en række kundehistorier og relevante nyheder, som vi fortrinsvist publicerer på LinkedIn. Vi er meget glade for samarbejdet og især for den energi, som Fie lægger i forståelsen af vores kunder og os som leverandør. Fie er professionel og nem, at kommunikere med. Det sætter vi stor pris på. Vi kan kun give Fie vores bedste anbefalinger.

Niels Wedenborg Indehaver

Vores samarbejde med GENKEND er præget af en meget stor imødekommenhed, hjælpsomhed og kompetencer inden for sociale medier og markedsføring generelt. Fie er altid klar med gode ideer til både indhold, design og annoncering. Siden vores samarbejde begyndte, er vores interaktioner, delinger og likes på vores Facebook steget eksponentielt. Vi betragter ikke GENKEND, som kun at være en samarbejdspartner, men for at være en del af vores team og vi vil til enhver tid anbefale dem.

Andreaa Dudici Chefkonsulent

Vi kender Fie fra GENKEND som meget dygtig, pligtopfyldende og fleksibel. I opstarten af vores SoMe indsats har hun leveret en kæmpe indsats og vi er i dag meget stolte over, hvor langt vi er nået på dette felt. Fie siger sin ærlige mening og det er nødvendigt for os, så vi følger den fastlagte strategi. Vi var ikke kommet så langt, som vi er i dag uden Fie.

Michael Wittrup Projektleder

Siden lanceringen af GENKEND, har vi arbejdet sammen med Fie. Som tidligere ansat i banken har Fie et godt branchekendskab, og ved hvad vores kunder efterspørger og forventer af os. Derudover har Fie evnen til at nytænke og udfordre os. Det er guld værd, når vi bl.a. arbejder med digital markedsføring, som hele tiden kræver hurtig eksekvering, kreative løsninger og tilpasning af ”plejer”. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Fie og GENKEND.

Elise Klitgaard Direktør i Marketing

Vi har blandt andet hjulpet ..

Vil du have hjælp til din markedsføring?

Ingen projekter er for store eller små – du er altid velkommen til en uforpligtende snak.

Vil du følge med i vores projekter og have gode råd til din markedsføring?

Følg med på vores sociale medier!

Aalborg

København

Kontaktoplysninger

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak?