Genkends logo - gyldenbrun

Bag om facaden

Genkend blev stiftet i 2021 med en mission om at formidle markedsføring i øjenhøjde. Derfor er den vigtigste opgave er at være den rette sparringspartner for dig, når det kommer til din markedsføring. Hos Genkend kan du både få hjælp til enkelte opgaver eller vi kan fungere som din eksterne marketingsafdeling.

Jeg har særligt ét fokus, som vi lægger særligt meget vægt på i vores arbejde. Måske du allerede kan gætte det, for vores navn siger faktisk det hele. Nemlig genkendelighed. Hos mig er den røde tråd af stor betydning. Jeg tror nemlig på, at du opnår et stærkere brand, når du har en rød tråd igennem hele din forretning.

Du er altid garanteret høj faglighed, engagement og en personlig service hos os. Jeg tager mig god tid til dig, da det er vigtigt, at du ved, at vi altid vil gøre vores bedste for, at du er med hele vejen. Du vil opleve, at vi formidler markedsføring på et sprog, der er til at forstå – og altid med vores ærlige mening for at give dig den bedste oplevelse.

"Min vigtigste opgave er, at kommunikere markedsføring i øjenhøjde - på et sprog der er til at forstå og giver mening. For har jeg ikke kunden med, så mister jeg den mest værdifulde indsigt i den opgave, jeg står overfor."

Fie Kristiansen

Indehaver

Formidling i øjenhøjde, ærlighed og ordentlighed er blandt de ord, der beskriver Fie bedst. Hun er uddannet markedsføringsøkonom fra University College Nordjylland og har siden 2019 rådgivet flere virksomheder indenfor markedsføring og branding.

Skal vi følges ad?

Find mig på de sociale medier

Vil du have hjælp til din markedsføring?

Ingen projekter er for store eller små – du er altid velkommen til en uforpligtende snak.

Vil du følge med i vores projekter og have gode råd til din markedsføring?

Følg med på vores sociale medier!

Kontaktoplysninger

Tips og tricks til din markedsføring

Modtag dem direkte i din indbakke allerede i dag!

Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak?