Genkends logo - gyldenbrun

Genkend din virksomheds identitet​

Hvornår har du sidst tjekket spejlbilledet for din virksomhed? Stemmer alt overens med de værdier og den service, som du hver dag leverer til dine kunder?

Hvad er markedsføring?

Her bliver du ikke mødt af fagtermer og moderne begreber – ved mindre du fanger os i et nørdet øjeblik på kontoret.

I stedet taler vi om markedsføring, branding og design, i et sprog som er i øjenhøjde og så det er til at forstå. 

Men hvad er markedsføring egentligt, og hvordan har det en betydning for din virksomhed?

Kommunikation

Markedsføring handler i høj grad om kommunikation. Lige fra hvordan I kommunikerer med jeres målgruppe til hvordan I kommunikerer internt.

Identitet

Hvordan ser din virksomhed ud på papiret, hvilken design- og kommunikationsform kendetegner jer? Det er her ordene branding, brandidentitet og visuel identitet ofte opstår.

Strategi

Det gode resultat skabes oftest med en god strategi og fornuftig planlægning. Det behøver ikke være kompliceret og vil i sidste ende sikre, at jeres tid og ressourcer prioriteres bedst muligt.

Services

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi kan både fungere som din eksterne marketingafdeling, men vi kan også træde til og hjælpe dig med at løse en specifik opgave. Det vigtigste for os er, at du ser os som en værdiskabende samarbejdspartner – og ikke mindst sparringspartner.

Brand identitet

Få en rød tråd gennem hele jeres virksomhed og skab genkendelighed både internt og eksternt. Identiteten handler både om det visuelle udtryk, jeres værdier og kommunikation til omverdenen.

Sociale medier

Der er utallige muligheder indenfor de sociale medier og der findes ikke en rigtig vej, når det kommer til markedsføring på sociale medier.

Grafisk design

Det visuelle udtryk har en afgørende betydning for førstehåndsindtrykket og ikke mindst stor betydning for, hvordan kunderne oplever dig og din virksomhed.

Fotografering

Billeder siger mere end ord og kan styrke identiteten i jeres virksomhed. Vores fotografer hjælper gerne med både portræt-, situations- og produktbilleder.

Annoncering

Online annoncering er en oplagt mulighed for at ramme din målgruppe, du får muligheden for at kontrollere, hvilke målgrupper eller potentielle kunder, som du vil ramme med dine annoncer.

Tekstforfatning

Tekster med øje for målgruppen giver de bedste resultater. Vi hjælper dig med tekstforfatning af både større og mindre opgaver - vi hjælper også gerne med oversættelser til/fra engelsk.

Vi har blandt andet samarbejdet med ..

Vil du have hjælp til din markedsføring?

Ingen projekter er for store eller små – du er altid velkommen til en uforpligtende snak.

Vil du følge med i vores projekter og have gode råd til din markedsføring?

Følg med på vores sociale medier!

Kontaktoplysninger

Tips og tricks til din markedsføring

Modtag dem direkte i din indbakke allerede i dag!

Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak?