Services

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi kan både fungere som din eksterne marketingafdeling, men vi kan også træde til og hjælpe dig med at løse en specifik opgave. Det vigtigste for os er, at du ser os som en værdiskabende samarbejdspartner – og ikke mindst sparringspartner.

Brand identitet

Få en rød tråd gennem hele jeres virksomhed og skab genkendelighed både internt og eksternt. Identiteten handler både om det visuelle udtryk, jeres værdier og kommunikation til omverdenen.

Sociale medier

Der er utallige muligheder indenfor de sociale medier og der findes ikke en rigtig vej, når det kommer til markedsføring på sociale medier.

Grafisk design

Det visuelle udtryk har en afgørende betydning for førstehåndsindtrykket og ikke mindst stor betydning for, hvordan kunderne oplever dig og din virksomhed.

Fotografering

Billeder siger mere end ord og kan styrke identiteten i jeres virksomhed. Vores fotografer hjælper gerne med både portræt-, situations- og produktbilleder.

Annoncering

Online annoncering er en oplagt mulighed for at ramme din målgruppe, du får muligheden for at kontrollere, hvilke målgrupper eller potentielle kunder, som du vil ramme med dine annoncer.

Tekstforfatning

Tekster med øje for målgruppen giver de bedste resultater. Vi hjælper dig med tekstforfatning af både større og mindre opgaver - vi hjælper også gerne med oversættelser til/fra engelsk.

Vil du følge med i vores projekter og have gode råd til din markedsføring?

Følg med på vores sociale medier!

Aalborg

København

Kontaktoplysninger

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak?