Bag om facaden

GENKEND startede i 2021 med en mission om at formidle markedsføring i øjenhøjde. Derfor er vores vigtigste opgave er at være den rette sparringspartner for dig, når det kommer til din markedsføring. Hos os kan du både få hjælpe til enkelte opgaver eller vi kan fungere som din eksterne marketingsafdeling.

Vi har særligt ét fokus, som vi lægger særligt meget vægt på i vores arbejde. Måske du allerede kan gætte det, for vores navn siger faktisk det hele. Nemlig genkendelighed. Hos os er den røde tråd af stor betydning. Vi tror nemlig på, at du opnår et stærkere brand, når du har en rød tråd igennem hele din forretning.

Du er altid garanteret høj faglighed, engagement og en personlig service hos os. Vi tager os god tid til dig, og for os er det vigtigt, at du ved, at vi altid vil gøre vores bedste for, at du er med hele vejen. Du vil opleve, at vi formidler markedsføring på et sprog, der er til at forstå – og altid med vores ærlige mening for at give dig den bedste oplevelse.

"Min vigtigste opgave er, at kommunikere markedsføring i øjenhøjde - på et sprog som er til at forstå. For har jeg ikke kunden med, så mister jeg den mest værdifulde indsigt i den opgave, jeg står overfor."

Fie Kristiansen

Indehaver

Formidling i øjenhøjde, ærlighed og ordentlighed er blandt de ord, der beskriver Fie bedst. Hun er uddannet markedsføringsøkonom fra University College Nordjylland og har siden 2019 rådgivet flere virksomheder indenfor markedsføring og branding.

Vil du have hjælp til din markedsføring?

Ingen projekter er for store eller små – du er altid velkommen til en uforpligtende snak.

Vil du følge med i vores projekter og have gode råd til din markedsføring?

Følg med på vores sociale medier!

Kontaktoplysninger

Tips og tricks til din markedsføring

Modtag dem direkte i din indbakke allerede i dag!

Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak?