Bag om facaden

GENKEND startede i 2021 med en mission om at formidle markedsføring i øjenhøjde. Derfor er vores vigtigste opgave er at være den rette sparringspartner for dig, når det kommer til din markedsføring. Hos os kan du både få hjælpe til enkelte opgaver eller vi kan fungere som din eksterne marketingsafdeling.

Vi har særligt ét fokus, som vi lægger særligt meget vægt på i vores arbejde. Måske du allerede kan gætte det, for vores navn siger faktisk det hele. Nemlig genkendelighed. Hos os er den røde tråd af stor betydning. Vi tror nemlig på, at du opnår et stærkere brand, når du har en rød tråd igennem hele din forretning.  

Du er altid garanteret høj faglighed, engagement og en personlig service hos os. Vi tager os god tid til dig, og for os er det vigtigt, at du ved, at vi hos GENKEND altid vil gøre vores bedste for, at du er med hele vejen. Vi formidler markedsføring på et sprog, der er til at forstå – og altid med vores ærlige mening for at give dig den bedste oplevelse.

"Min vigtigste opgave er, at kommunikere markedsføring i øjenhøjde - på et sprog som er til at forstå. For har jeg ikke kunden med, så mister jeg den mest værdifulde indsigt i den opgave, jeg står overfor."

Vores hovedkontor er placeret på Østre Allé i Aalborg, hvor du finder os til daglig. Vi har dog kunder i hele Danmark, og derfor er vi også tit på farten og ikke blege for at komme til dig.

Mød teamet

Hos Genkend finder du et engageret team, der altid står klar til at hjælpe dig med din markedsføring – uanset om det er et stort projekt eller en mindre opgave, som du står overfor.

Thea H. Kristensen

Studentermedhjælper

Thea er ansat hos os som studentermedhjælper og er at finde på kontoret et par gange om ugen. Thea læser en professionsbachelor i e-handel og brænder især for at fortælle den gode historie og dernæst er hun vild med alt indenfor digital marketing.

Fie Kristiansen

INDEHAVER

Fie brænder for at hjælpe og rådgive dig i markedsføringen af din forretning. Hun sætter en ære i at formidle på et sprog, der er i øjenhøjde. Fie har øje for detaljen og ikke mindst ‘den røde tråd’. Hun er altid klar på at hjælpe dig – også hvis du blot har brug for et godt råd.

Mille M. Sørensen

praktikant

Mille læser til dagligt markedsføringsøkonom, men vi er så heldige at have glæde af hende i hele 3 måneder. Hun er nemlig i praktik hos os frem til april. Mille har en særlig kærlighed til branding og altid klar med en masse gode idéer.

Vil du have hjælp til din markedsføring?

Ingen projekter er for store eller små – du er altid velkommen til en uforpligtende snak.

Vil du følge med i vores projekter og have gode råd til din markedsføring?

Følg med på vores sociale medier!

Aalborg

København

Kontaktoplysninger

Tips og tricks til din markedsføring

Modtag dem direkte i din indbakke allerede i dag!

Få overblikket over dit brand og visuelle udtryk

Få en GRATIS brandskabelon og få overblik over dit brand og visuelle identitet.

Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak?